Den store Europareisen

De ti neste dagene er jeg på reisefot, først ei langhelg på Tinos i Hellas, og så ei lita uke i London. Skal nok legge ut et innlegg i løpet av den tida, men det blir ikke noe på de faste dagene onsdag og fredag for de som måtte lure!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Den store Europareisen

  1. Aud Ingrid Olstad sier:

    God tur, Anne! Skulle gjerne tilbrakt noen dager i Hellas nå ….

    • anneaukrust sier:

      Ja, nå har jeg sovet godt i natt etter et døgn uten søvn. (Tidligfly og opp i otta i går, bestilte derfor første klasse på båten for å sove, men jeg hade glemt hvordan grekerne skriker) Så da jeg la meg i går kveld hadde jeg ikke sovet på et døgn, så i natt sov jeg som en bjørn hele natta. I dag er det frisk luft ute, 22 grader før sola kommer, og nå driver skyene bort! Gleder meg til å ta fatt på dagen! Ha ei fin helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s