In Search of Perfection

Denne uka har jeg vært ute og reist, og ikke hatt tid til å skrive noe innlegg. Jeg skal også jobbe hele helga, så tida ble for knapp! Uansett, jeg vil ikke svikte dere, mine kjære lesere, så derfor legger jeg ut tre episoder av et av mine store forbilder når det gjelder matlaging, Heston Blumenthal! Han tar utfordringen med å perfeksjonere seg til det ytterste, og resultatet ser dere under:

Se og lær!

Jeg har også vært så heldig at jeg har spist en bedre, og da mener jeg virkelig bedre, middag på hans restaurant Mandarin Oriental i London. Og det var en av mine store matopplevelser, -anbefales, og lommeboka tålte det også. Mye verdi for pengene.

Med dette ønsker jeg alle ei god helg.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s