Masalamagic!

20121013_190830Den 17 oktober i fjor, hadde gubben og jeg vært gift i 25 år. Dette feira vi stort. Stedet vi leide,  var et indisk eventyr, og Niru som driver dette stedet, har både matkurs og leier ut flotte lokaler der du kommer rett inn i et indisk lokale. Vi hadde egen kokk, men du kan også leie kokker derfra. Betingelsen for å stille med egen kokk, er at det ikke er indisk mat. Den lager de best sjøl. Vi fikk førsteklasses service, og det masalamagic stilte med serveringspersonell. Vi koste oss veldig, den indiske rammen sammen med den norske maten og alle våre gode venner, ble tilsammen en uforglemmelig aften!

Jeg har dessverre ikke mange bilder, det ble glemt! Dette ene viser meg og mannen min   til venstre, like før vi skulle framføre «a nightingale sang in Berkley Square» sammen med to gode venner. Men om bildene ble glemt blir ikke kvelden det.

Jeg vil slå et slag for Niru, og hennes Masalamagic! Både alt hun lager og gjør, hun arrangerer matkurs og selger sine egne produkter. Eller leier ut sitt strålende lokale med et fullt utstyrt storkjøkken!

Nedenfor legger jeg ut hennes hjemmeside sammen med mine sterkeste anbefalinger!

http://www.masalamagic.com

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s